Warme winters en koele zomers

Haal het maximale uit uw huis

Gegarandeerd lagere energiekosten

Alle soorten isolatie mogelijk

Zowel vloer-, dak- als spouwmuurisolatie.

De Jong Verduurzaamt gelooft in kennis, kwaliteit en focust op maatwerk passend bij uw situatie. Met meer dan 16 jaar ervaring in advies en verkoop zijn wij de partij voor al uw isolatie vragen.

Peter Paul de Jong spreekt over zijn visie en ambitie van dit unieke concept.

Visie en ambitie
“Onze visie is dat isolatie voor iedereen beschikbaar moet zijn en dat de informatievoorziening duidelijk en transparant is. We hebben de ambitie het concept uit te laten groeien tot de grootste en bekendste in de markt.”

Waarom gratis en vrijblijvend advies ? 
“Een goede oplossing voor de klant is voor ons de beste marketing. Doordat het advies gratis en vrijblijvend is, leggen we de drempel laag. Met onze landelijke dekking zorgen wij ervoor dat wij altijd bij u in de buurt zijn. Een aanpak waarmee wij al jaren op rij hard groeien.”

Wat zijn de voordelen voor de klant ?
• Gratis en vrijblijvend advies 
• Geen verborgen kosten

• Altijd de scherpste prijzen
• Uitvoering binnen 21 werkdagen
• Collectieven bij u in de buurt 
• Landelijke dekking

Vloerisolatie

PIF Vloerisolatie

PIF isolatie is dé partner voor de professionele isolatie­ branche. We leveren totaal oplossingen voor elk project, groot of klein. Dankzij onze unieke geautomatiseerde productie kunnen we vrijwel elke vraag aan.

Bij PIF isolatie heeft duurzaamheid ook continu de aandacht en hebben we onze bedrijfsprocessen hierop aangepast. We scheiden ons afval,
we besparen zoveel mogelijk energie, wekken met zonnepanelen onze eigen energie op en ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier (MVO). Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn hierbij de sleutelwoorden:

Icynene Vloerisolatie

Icynene is onze bewuste keuze voor vloerisolatie. Het is milieuvriendelijk aangebracht 100% water geblazen, licht van gewicht, volledig naadloos en vocht raakt niet opgesloten. Wij zijn één van de gecertificeerde verwerkers van Icynene isolatieschuim in Nederland en heeft de hiervoor benodigde trainingen / certificeringen ondergaan. Isolatieschuim van Icynene is hét perfecte isolatiemateriaal voor iedere vloer. Icynene geeft een garantie van 15 jaar op het product en kan zowel op beton als hout gebruikt worden.

HR++ Isolatieparels

HR++ isolatieparels zijn EPS korrels die wij in een gelijkmatige laag – los – op de bodem van de kruipruimte aanbrengen. De parels zijn herkenbaar aan de grijze kleur. De HR++ isolatieparels passen wij veel toe bij lage kruipruimtes en vochtproblemen. Een vochtige kruipruimte zorgt namelijk voor veel ongemak zoals schade aan de vloer en leidingen, schimmels (in muren en meubelen) en een muffe grondlucht. De grijze isolatieparels pakken het probleem aan bij de bron, namelijk de bodem.  

Een nadeel van dit isolatie systeem is dat het niet voldoende effect heeft in droge en hoge kruipruimtes. De werking van de HR++ isolatieparels is voor deze kruipruimtes beperkt. Wij adviseren in dat geval vloerisolatie. De HR++ isolatieparels adviseren wij alleen bij lage en vochtige kruipruimtes.

Dakisolatie

PIF Dakisolatie

Met PIF Iso Fast kan uw  zolder eenvoudig worden geïsoleerd en afgewerkt. Het door ons ontwikkelde systeem bestaat uit een volledig afgewerkt MDF paneel,  dat al is voorzien van PIF isolatie. Hierdoor hoeft er niet naderhand afgewerkt te worden en is schilderen niet meer nodig. Dat werkt makkelijk maar vooral ook schoon. Met het veer-groef systeem kan het eenvoudig en direct worden gemonteerd op de gordingen, zonder het gebruik van profielen. Hierdoor wordt de montagetijd ten opzichte van de traditionele werkwijze -isoleren en vervolgens afwerken- gehalveerd. Doordat PIF isolatie een geringe dikte heeft, in combinatie met een hoge isolatiewaarde, kunnen zelf de moeilijkste zolders worden geïsoleerd.

PIF Dakisolatie met afwerking

Icynene dakisolatie

Dakisolatie van icynene is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief. Dit is een 100% water geblazen schuimisolatie met in 1 beweging isoleren, luchtdicht, damp open en geluiddempend. Het zijn met lucht gevulde cellen, is licht van gewicht en daardoor volledig geurloos na verwerking. Doordat het een zacht materiaal is werkt het uitstekend als geluidsisolatie.

Veelal is er veel hout in de bestaande dakconstructies. Doordat Icynene een damp open product is, zorgt dit ervoor dat het hout kan blijven ‘ademen’ en vocht niet opgesloten raakt.

Spouwmuurisolatie

Hure Foam

Er zijn verschillende materialen om uw spouwmuur mee te laten isoleren. Een van de materialen die een optimale isolatie van uw muren kan bewerkstelligen is ureumformaldehyde schuim, ook wel Hurefoam genoemd. Dit isolatieschuim wordt met behulp van een injecteerapparaat in de spouwmuur aangebracht. Met behulp van perslucht wordt dit “scheerschuim”-achtige materiaal via kleine openingen in de spouwmuur aangebracht. Deze gaten zijn dusdanig klein dat de woning hieronder niet te leiden heeft en kan dus zeer goed ingezet worden bij bestaande woningen.

Knauf Supafil (glaswol)

Uw spouwmuren isoleren? Knauf Supafil is de spouwmuurisolatie die in Nederland het meest wordt toegepast. De kosten van de Supafil zijn relatief laag en de besparing en het comfort zal u zeker verrassen! Knauf Supafil is een waterafstotende en brandveilige inblaaswol. Het aanbrengen van Supafil neemt niet veel tijd in beslag. Onze installateurs zijn binnen 1 dag klaar.

☑️Geen vochtproblemen
☑️Zeer(!) brandveilig
☑️Lage investering, hoge besparing
☑️Supafil dempt het geluid
☑️Geen voedingsbodem voor schimmels en bacteriën

Vraag hier een offerte aan