De Jong Verduurzaamt

Uw partij voor het verduurzamen van uw woning.

Milieubewust ondernemen is voor ons erg belangrijk

Breath Care For Kids

Breath Care For Kids

Sinds vrijdagochtend 25 maart is De Jong Verduurzaamt donateur van de stichting. Een deel van de omzet gaat naar de kinderen in Oekraïne. In de toekomst gaan wij helpen een 26ste huis te bouwen voor straat kinderen.

Bent u op zoek naar een partij die u adviseert en begeleidt in het verduurzamen van uw woning? Dan bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Kom gerust eens langs in onze winkel in Dordrecht of bel naar onze klantenservice.

"Verduurzaam meer, ISOLEER"

De gasprijzen lopen flink op en dat zorgt vooral in de winter voor hoge energierekeningen. Althans, bij niet-geïsoleerde huizen. Door het isoleren van uw huis kan er op jaarbasis gemiddeld tot 25% worden bespaard, geld wat voor andere doeleinden kan worden gebruikt.

Wij rijden met deze "opvallende" auto's door heel Nederland!

De Jong Verduurzaamt auto
De Jong Verduurzaamt winkel

Ervaar de mogelijkheden

De bedrijfsactiviteiten speelden zich voorheen altijd af vanuit een kantoorpand. Het enige fysieke contact was als wij bij de mensen thuis kwamen. We konden niet de mogelijkheid bieden om ze bij ons op de koffie uit te nodigen. Hier moest wat aan gebeuren aldus Peter de Jong.
Sinds het voorjaar van 2021 heeft De Jong Verduurzaamt een showroom geopend in het centrum van Dordrecht, om precies te zijn op de Voorstraat 356. Wij kunnen iedere voorbijganger of potentiële klant nu ook ontvangen in een winkel. Dan kunnen de producten binnen ons assortiment eerst worden bekeken alvorens direct een aankoop te doen.

Bekijk onze contactpagina voor de openingstijden.

In de groei

Wij zijn als bedrijf erg aan het groeien. Wat voorheen begon als een klein familiebedrijf is inmiddels gegroeid naar een bedrijf met ruim 30 man aan personeel.
Maar ja, dat moet ook wel gezien verduurzamen steeds populairder wordt…

Wij oriënteren ons op steeds meer vlakken. Voorheen hadden wij voornamelijk expertise in het isoleren van woningen en het plaatsen van aircosystemen.
Tegenwoordig hebben wij ook zonnepanelen en kozijnen in ons assortiment. Wij hebben altijd wel een medewerker beschikbaar die kan adviseren op verschillende vlakken!

De Jong Verduurzaamt team