De Jong Verduurzaamt spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

De Jong Verduurzaamt knauf supafil

Knauf Supafil (geryceycled glaswol)

Uw spouwmuren isoleren? Knauf Supafil is de spouwmuurisolatie die in Nederland het meest wordt toegepast. De kosten van de Supafil zijn relatief laag en de besparing en het comfort zal u zeker verrassen! Knauf Supafil is een waterafstotende en brandveilige inblaaswol. Het aanbrengen van Supafil neemt niet veel tijd in beslag. Onze installateurs zijn vaak binnen 1 dag klaar.

☑️Geen vochtproblemen
☑️Zeer(!) brandveilig
☑️Lage investering, hoge besparing
☑️Supafil dempt het geluid
☑️Geen voedingsbodem voor schimmels en bacteriën

EPS Parels

Deze isolatieparels zijn gemaakt van EPS, beter bekend als polystyreen of piepschuim. De parels zien er uit als kleine, grijze bolletjes. Voordat de parels in de muur worden geblazen, worden ze besproeid met een zeer sterke lijm. De parels en de lijm verkleven in de spouw samen tot een vaste massa. De toevoeging van grafiet aan de isolatieparels zorgt voor een betere reflectie van kou en warmte. Grafiet reflecteert namelijk warmte terug, waardoor de isolatiewaarde erg hoog is. Er komen er geen schadelijke stoffen vrij en de parels dragen bij aan geluidsdemping. Ook bij een ongelijke of smallere spouw is dit isolatiemateriaal mogelijk. En als wij uw muur met parels isoleren maken wij een kleiner boorgat in de voeg dan als u voor wol kiest. Twee kleine nadelen zijn er ook, daar zijn wij eerlijk in. EPS grafiet parels kunnen bij vorst lastiger aangebracht worden. En er is kans op isolatiekorrels op zolder, kruipruimte of meterkast die u moet opruimen.

De Jong Verduurzaamt eps parels
De Jong Verduurzaamt foam

De Jong Verduurzaamt-Foam

Er zijn verschillende materialen om uw spouwmuur mee te laten isoleren. Een van de materialen die een optimale isolatie van uw muren kan bewerkstelligen is ureumformaldehyde schuim, ook wel “De Jong Verduurzaamt-Foam” genoemd. Dit isolatieschuim wordt met behulp van een injecteerapparaat in de spouwmuur aangebracht. Met behulp van perslucht wordt dit “scheerschuim”-achtige materiaal via kleine openingen in de spouwmuur aangebracht. Deze gaten zijn dusdanig klein dat de woning hieronder niet te leiden heeft en kan dus zeer goed ingezet worden bij bestaande woningen.

Wat zijn de kosten?

Wat de kosten voor u bedragen hangt uiteraard samen met verschillende factoren. De belangrijkste zijn of de spouwmuur al is voorgevuld, maar daarnaast ook de breedte. Geen enkele situatie is hetzelfde als de ander, dus een vakkundige inspectie is vereist.

U kunt via deze link uw gegevens achterlaten. Een collega van de klantenservice zal u dan benaderen voor het inplannen van een afspraak.