SERVICE
  • Storing
  • Onderhoud
  • Advies gesprek
Gegarandeerd reactie binnen 2 werkdagen!

Stap voor stap uw huis verduurzamen?

Dat kan! Breng je woning in balans met een combinatie van zonnepanelen,
een warmtepomp en goede isolatie.
 Lees hier onze tips! 

Isolatie

Om te beginnen is het belangrijk om het huis goed te isoleren met   
vloerisolatie
,  spouwmuurisolatie en  dakisolatie Een goed geïsoleerde woning heeft een goede ventilatie nodig. Zo verdwijnt de kostbare warmte niet snel naar buiten.

Zonnepanelen

Steeds meer mensen kiezen voor  zonnepanelen op het dak en dat is niet voor niets. Ze hebben ontzettend veel voordelen! Zo zijn zonnepanelen niet alleen aantrekkelijk voor de portemonnee, maar ook voor het klimaat. 

Airco

Een airco  of een  hybride warmtepomp een mooi duurzaam alternatief voor een cv-ketel. Dankzij deze pomp kunt u gasvrij wonen. Aangezien het haar warmte uit duurzame bronnen haalt, zoals de buitenlucht, de grond of het bodemwater.

Wilt u een adviesgesprek?

Benieuwd wat klanten van ons vinden?

“Paar maanden geleden een gesprek gehad met Wilco die alles perfect en heel duidelijk heeft uitgelegd over de aanschaf van zonnepanelen waardoor de beslissing erg makkelijk werd.
Montage van de zonnepanelen is ook perfect gegaan dus we hebben een heel goed gevoel over gehouden aan dit bedrijf en we raden het iedereen aan.”

“Positieve ervaring. Dames aan telefoon (Joyce en Sharon) vriendelijk en meedenkend. Luuk was hier als adviseur. Rustig, erg vriendelijk, weet waar hij het over heeft. Nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen.”

“Is goed bereikbaar en bellen snel terug bij vragen.
Goede ervaring met de geplaatste airco’s! Aardig en vriendelijk personeel. Snel en vakkundig geïnstalleerd! Heerlijk koele kamers nu. Heel tevreden en zeker aan te raden! Zij denken ook mee qua esthetiek. Het is tenslotte ook belangrijk dat het er zo netjes mogelijk uitziet!
Hier een zeer tevreden klant!”

“Vandaag hebben ze de inverter opgehangen. Wat een service en alles super verlopen. Wat een geweldigbedrijf. Een aanrader voor iedereen.”

Over ons

De Jong Verduurzaamt

Peter Paul de Jong, oprichter en mede-eigenaar, samen met Luuk Buitenhuis mede-eigenaar en Patrick de Jong, eigenaar van franchise filiaal Wassenaar. Wij werken samen met ongeveer 40 man aan verduurzamen in de Drechtsteden en omstreken. Wij doen er alles aan u het beste advies te geven en uitvoeren van onze producten met ons eigen personeel. We gaan voor 100% tevreden klanten!