De Jong Verduurzaamt zonnepanelen

Zonnepanelen

Hyundai: A-klasse zonnepaneel met hoge prestaties!

Zonnepanelen is een manier die steeds vaker wordt toegepast om energie op te wekken. Hierdoor worden automatisch de maandelijkse energiekosten in mindering gebracht. De aanschaf van de panelen is een investering, maar daarna bent u zelf voorziend.

Wij hebben bewust gekozen voor het merk Hyundai. Kwalitatief staat het merk in de top 3 en de garanties liggen erg hoog! Sterker nog, over 25 jaar moet een paneel nog maximaal 85% opwekken…

De Jong Verduurzaamt micro-omvormer

Enphase Micro-omvormer IQ7

Wij werken met een micro-omvormer systeem. Dit wil zeggen dat de omvormer direct achter het paneel zit. Geen gedoe meer met het bepalen van een centrale omvormer in huis!

Naast de 25 jaar productgarantie zijn de opbrengsten per paneel nog hoger. Het systeem is op een later moment onbeperkt uit te breiden en de aanschafprijs t.o.v. een traditioneel omvormer systeem is minimaal.

Wat zijn de kosten?

Wat de kosten voor u bedragen hangt uiteraard samen met verschillende factoren. De belangrijkste zijn het type dak, de oriëntatie en de hellingshoek. Hierdoor is een vakkundige inspectie vereist voordat wij een offerte kunnen uitbrengen. Dan staat u achteraf nooit voor verassingen..

U kunt via deze link uw gegevens achterlaten. Een collega van de klantenservice zal u dan benaderen voor het inplannen van een afspraak.